Termenii si conditii promotie:
 1. Înregistrează-te prin acest LINK pe Lasvegas.ro și primești 111 Rotiri Gratuite la jocul Halloween, si un pariu gratuit in valoare de 25 de lei. 
 2. Pentru a beneficia de 111 Rotiri Gratuite la Halloween si FREEBET 25 lei jucătorul trebuie să încarce o copie a unui act propriu de identitate în secțiunea ‘’Profilul meu’’, la rubrica ‘’Verificare Cont’’. 
 3. După ce procesul a fost finalizat, iar documentul validat, jucătorii vor primi automat 111 Rotiri Gratuite la Halloween si FREEBET 25 lei.
 4. Rotirile Gratuite pot fi găsite în secțiunea “Bonusuri – Rotiri Gratuite la Casino” și trebuie activate înainte de a intra în jocul menționat. 
 5. Rotirile gratuite sunt cash, fără condiții de rulaj. Miza unei rotiri gratuite este de 0.2 lei. 
 6. Rotirile gratuite sunt valabile 3 zile din momentul acordării. 
 7. Pariul Gratuit este disponibil pentru orice tip de eveniment și nu este condiționat de cotă. Suma cash maximă care poate fi revendicată din Pariul Gratuit este 250 Lei. Orice câștiguri ce vor depăși această sumă vor fi retrase din cont în momentul finalizării pariului. 
 8. Bonusurile fără depunere sunt valabile doar pentru jucătorii care și-au creat și/sau verificat contul în perioada 16.10.2022 – 31.10.2022. 
 9. Pentru a putea retrage câştigurile, este necesară efectuarea unei prime depuneri de cel puţin 20 lei. 
 10. Conturile duplicate nu sunt eligibile pentru a beneficia de această ofertă de Bonus Gratuit. Doar „o ofertă de cont nou” este acceptată pe persoană, adresă de domiciliu, adresă de email, număr card credit/debit sau adresă IP. Lasvegas.ro îşi rezervă dreptul de a modifica, anula sau refuza acordarea oricărui bonus la discreţia sa. 
 11. În situații excepționale, se pot solicita documente adiționale pentru acordarea acestui bonus.