Termenii si conditii promotie:
  1. Înregistrează-te prin acest LINK pe Lasvegas.ro folosind codul promo HOT222 și primești 222 de Rotiri Gratuite laSIZZLING HOT DELUXE
  1. Pentru a beneficia de bonusul de 222 Rotiri Gratuite jucătorul trebuie să încarce o copie a unui act propriu de identitate în secțiunea ‘’Profilul meu’’, la rubrica ‘’Verificare Cont’’. 
  1. După ce procesul a fost finalizat, iar documentul validat, jucătorii vor primi automat 222 rotiri gratuite la SIZZLING HOT DELUXE
  1. Rotirile Gratuite pot fi găsite în secțiunea “Bonusuri – Rotiri Gratuite la Casino” și trebuie activate înainte de a intra în jocul menționat. 
  1. Rotirile gratuite sunt cash, fără condiții de rulaj. Miza unei rotiri gratuite este de 0.10 lei. 
  1. Rotirile gratuite sunt valabile 3 zile din momentul acordării. 
  1. Bonusul fără depunere este valabil doar pentru jucătorii care și-au creat și verificat contul începând cu data de 10.10.2022. 
  1. Pentru a putea retrage câştigurile, este necesară efectuarea unei prime depuneri de cel puţin 20 lei. 
  1. Conturile duplicate nu sunt eligibile pentru a beneficia de această ofertă de Bonus Gratuit. Doar „o ofertă de cont nou” este acceptată pe persoană, adresă de domiciliu, adresă de email, număr card credit/debit sau adresă IP. Lasvegas.ro îşi rezervă dreptul de a modifica, anula sau refuza acordarea oricărui bonus la discreţia sa. 
  1. În situații excepționale, se pot solicita documente adiționale pentru acordarea acestui bonus.