Campania s-a încheiat!

Durata promoției:

· Promoția se desfășoară în perioada 01 – 24 Decembrie.

Condiții de participare:

· Intră în contul tău Las Vegas și descoperă zilnic o nouă promoție.

· Fiecare ofertă este disponibilă de la ora 00:00 până la ora 23:59.

Termeni și condiții generale:

· Pentru fiecare ofertă bonus se aplică termenii și condițiile specifice promoției. Aceștia sunt disponibili în rubrica promoții pentru fiecare zi în parte.

· Ne rezervăm dreptul de a exclude din prezenta campanie clienții ale căror conturi au limite de pariere, care încearcă să abuzeze de bonsuri sau care încearcă plasarea unor pariuri pentru obținerea unui profit sigur, indiferent de rezultatul jocului.

· Promoția este disponibilă o singură dată, per client/cont. Pentru fiecare persoană, familie, locuință, adresa IP și adresa de e-mail poate fi acordat un singur bonus în cadrul promoției. Las Vegas își rezervă dreptul de a bloca conturile identificate drept multiple și de a deduce bonusurile și câștigurile din toate conturile aferente.

· În cazul în care exista suspiciuni sau se detectează metode de Joc Incorect (va rugam sa consultati Termeni si Conditii Bonusuri), Las Vegas isi rezerva dreptul de a anula Bonusul și/sau reține retragerile și/sau confisca câștigurile și/sau închide contul. Aceste masuri se pot aplica si retroactiv.