Termenii si conditii promotie:
 1. Înregistrează-te prin acest LINK pe Lasvegas.ro și primești 25 lei Pariu Gratuit si 100 de Rotiri Gratuite la 5 Dazzling Hot. 
 1. Pentru a beneficia de 25 lei Pariu Gratuit si 100 de Rotiri Gratuite la 5 Dazzling Hot, jucătorul trebuie să încarce o copie a unui act propriu de identitate în secțiunea ‘’Profilul meu’’, la rubrica ‘’Verificare Cont’’. 
 1. După ce procesul a fost finalizat, iar documentul validat, jucătorii vor primi automat 25 lei Pariu Gratuit si 100 de Rotiri Gratuite la 5 Dazzling Hot. 
 1. Rotirile Gratuite pot fi găsite în secțiunea “Bonusuri – Rotiri Gratuite la Casino” și trebuie activate înainte de a intra în jocul menționat. 
 1. Rotirile gratuite sunt cash, fără condiții de rulaj. Miza unei rotiri gratuite este de 0.2 lei. 
 1. Rotirile gratuite sunt valabile 3 zile din momentul acordării. 
 1. Pariul gratuit pentru verificarea contului poate fi folosit pentru orice tip de eveniment. Suma maximă cash care poate fi revendicată din pariul gratuit este de 250 lei. 
 1. Bonusul fără depunere este valabil doar pentru jucătorii care și-au creat și verificat contul începând cu data de 17 Octombrie 2022. Această ofertă nu se poate cumula cu un alt bonus gratuit pentru verificarea contului. 
 1. Pentru a putea retrage câştigurile, este necesară efectuarea unei prime depuneri de cel puţin 20 lei. 
 1. Conturile duplicate nu sunt eligibile pentru a beneficia de această ofertă de Bonus Gratuit. Doar „o ofertă de cont nou” este acceptată pe persoană, adresă de domiciliu, adresă de email, număr card credit/debit sau adresă IP. Lasvegas.ro îşi rezervă dreptul de a modifica, anula sau refuza acordarea oricărui bonus la discreţia sa. 
 1. În situații excepționale, se pot solicita documente adiționale pentru acordarea acestui bonus.