Termeni și condiții

1. Pentru a beneficia de un bonus de 200 Rotiri Gratuite, jucătorul trebuie să-și deschidă un cont de joc folosind acest link și să verifice contul de joc încarcând o copie a unui act propriu de identitate în secțiunea ‘’Profilul meu’’, la rubrica ‘’Verificare Cont’’.

2. După ce procesul a fost finalizat, iar documentul validat, jucătorii vor primi automat 200 Rotiri Gratuite la jocul Book of Ra deluxe. Rotirile Gratuite pot fi găsite în secțiunea ‘’Bonusuri – Rotiri Gratuite”.

3. Bonusul este disponibil doar la jocul Book of Ra deluxe de la Greentube și trebuie activat înainte de a intra în joc.

4. Bonusul de Verificare este valabil doar pentru jucătorii care și-au creat și verificat contul după data de 26.01.2023; pentru verificarea contului se acordă un singur bonus.

5. Bonusul va fi valabil 3 zile de la acordarea acestuia. Dacă după această perioadă de timp clientul nu a revendicat rotirile gratuite, acestea vor expira și nu vor putea fi reactivate.

6. Rotirile Gratuite sunt cash, fără condiții de rulaj. Miza unei rotiri gratuite este de 0.1 lei.

7. Pentru a putea retrage câştigurile, este necesară efectuarea unei prime depuneri de cel puţin 20 lei.

8. Conturile duplicate nu sunt eligibile pentru a beneficia de această ofertă de Bonus Gratuit. Doar „o ofertă de cont nou” este acceptată pe persoană, adresă de domiciliu, adresă de email, număr card credit/debit sau adresă IP. Lasvegas.ro îşi rezervă dreptul de a modifica, anula sau refuza acordarea oricărui bonus la discreţia sa.

9. În situații excepționale, se pot solicita documente adiționale pentru acordarea acestui bonus.

10. Pentru Termenii şi Condiţiile Generale apăsați aici!